Vårt mål med golftrainer

Golftrainer startades med målet att hjälpa golfare i Sverige bli bättre, något som vårt PGA-Pro jobbar med dagligen. Genom att erbjuda effektiva hjälpmedel och tillbehör till bra priser så hoppas vi hjälpa alla golfspelare att träna bättre. Då ingen av oss har några ambitioner att tjäna jättemycket pengar med Golftrainer, så försöker vi hålla så låga priser som möjligt utan att förstöra marknaden. Så att fler kan ta sig råd att köpa bra hjälpmedel. Om det är någon specifik produkt du som besökare/kund tycker vi borde lagerföra, så hör gärna av dig så kikar vi närmare på det!

Liten smygnyhet: Nu har vi klarna

Tidigare kunde vi inte erbjuda våra kunder betalning via Klarna då de hade alldeles för höga avgifter för en liten shop som våran. Tack och lov så är det något som de nu ändrat, vilket gjorde att vi hoppade på bollen direkt, så att säga. En bra och säker lösning både för er som kunder, och för oss som driver Golftrainer. Nu hoppas vi bara växa tillräckligt för att få ett bra avtal med PostNord, så vi kan erbjuda fri frakt oavsett ordervärde.

Vi bakom kulisserna

Richard Sundström

Richard Sundström
PGA-PRO

Den drivande delen i verksamheten som även hanterar alla ordrar och kunder på sidan om sitt vanliga jobb som PGA-Pro på flera anläggningar i Gävleborg. Slår enligt Christoffer alldeles för kort, men håller sig på något sätt alltid mitt på banan och landar irriterande nära flagg på alla hål.

Christoffer Fallkvist

Christoffer Fallkvist
Kod-apa

Trött utvecklare på den norra sidan om 30-strecket både i ålder och i handikapp då tiden sällan finns för att göra någonting åt det. Men golfintresset sitter kvar lika hårt som det alltid har gjort. Som systemutvecklare modell tyngre med 16 års erfarenhet står Christoffer för de rent tekniska delarna.

Golftrainer AB Företagssäte

Golftrainer Sweden AB
Org.nr 556670-6577
LOGATAN 3
811 36 SANDVIKEN
Golftrainer Sweden AB innehar självklart F-skattesedel.