GDPR-Lagen

Enligt den nya GDPR-lagen som du säkert har märkt av redan, så behöver vi förklara för dig varför vi vill ha ditt namn, din adress och din e-post när du beställer av oss. Detta är för att vi vill kunna skicka paketet till dig. Och skicka dig ett mail om att vi har skickat paketet till dig. Vårt system sparar dessa uppgifter, för att kunna spara din order utifall du någon gång hör av dig till oss med frågor.

Vi sparar inte kortuppgifter, och vi kommer inte göra det även om ni som kunder skulle önska det för snabbare betalningar. Med dagens teknikdrivna samhälle är det en onödig risk även om vi har säker kortbetalning med Verified by Visa / 3D Secure. Vi ser hellre att våra kunder får anstränga sig lite och skriva in uppgifterna igen om de vill beställa något mer. Vi kanske förlorar lite försäljning på det men det är värt det.

Vi sparar med andra ord :

  • Ditt namn, adress, postnummer och e-post
    Dessa uppgifter används av vårat system för att kunna skicka och hantera ordrar samt kundtjänst.

Vi kommer aldrig använda dina uppgifter till:

  • Något annat överhuvudtaget
    Vi är inte intresserade av att sälja dina uppgifter, att skicka ut nyhetsbrev eller något annat liknande.

Om det är något du undrar över gällande dina personuppgifter så är det bara att du kontaktar oss.

Orderbekräftelse

När du genomfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till din mejl. Får du ingen orderbekräftelse samma dag som du gjort din beställning ber vi er kontakta oss, då det kan betyda att du skrivit in fel e-postadress. När dina varor är packade skickas en bekräftelse via mail. Du får sedan ett sms när paketet finns att hämtas på utdelningsstället. Tillsammans med din leverans får du även ett kvitto/garantibevis.

Paket som ej hämtas ut

Har du ett levererat paket som du inte hämtat ut skickas det tillbaka till oss efter 14-dagar. Om vi får tillbaka paket som ej blivit utlösta från Posten, förbehåller sig Golftrainer Sweden AB rätten att debitera kostnaden för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnader (fn 250 SEK). Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Reklamationer

Är levererad vara felaktig eller skadad kan du reklamera den. Vi ber dig först registrera ditt ärende digitalt på [email protected] . Vår kundtjänst kommer sedan återkomma till dig för vidare åtgärd i ärendet. Kvittot som medföljer paketet är ditt garantibevis. Garantin omfattar ej transportkostnader. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Ångerrätt

Enligt lag har du som kund vid distansköp alltid 14 dagars ångerrätt vid köp av en produkt via distans. Självklart applicerar vi detta.

Övrigt

Vi följer konsumentsverkets regler för e-handel och returer. Man måste vara över 18 år för att handla av oss. Alla priser är inkl. Moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella pris och korrekturfel. Av tekniska skäl kan färgerna på hemsidan avvika något från verkligheten.

Säte

Golftrainer Sweden AB
Org.nr 556670-6577
LOGATAN 3
811 36 SANDVIKEN
Golftrainer Sweden AB innehar självklart F-skattesedel.